Бис Инженеринг

Партньори

ECOLAB
ECOLAB –  производството на препарати за професионална хигиена.
 
                 Основните потребители на продуктите на Еколаб са предприятия на хранително-вкусовата промишленост, обществени и промишлени сгради, хотели, ресторанти, перални стопанства и болници. Еколаб предлага на своите клиенти цялостна система за поддържане на хигиена, съчетаваща използването на висококачествени препарати за почистване, измиване, изпиране и дезинфекция и на съвременни машини и технологии, които са икономични и не замърсяват околната среда. Еколаб притежава престижните сертификати ISO 9001 и ISO 14001, гарантиращи, че сервизното обслужване, научно-техническата и развойна дейност и производствените процеси отговарят на най-високите критерии за качество и за екологическа безвредност.
 
Нашата програма за комплексно обслужване на потребителя включва не само доставяне на необходимите почистващи и дезинфекциращи препарати, но и осигуряване на инженерни системи за тяхното икономично и безопасно приложение, както и разработване на хигиенни планове, консултации по поддържане на хигиената в обекта, съдействие при въвеждане в експлоатация и поддръжка.
 
Еколаб ЕООД разполага с отлично обучени търговско-технически консултанти, които предлагат професионални  решения на възникналите проблеми и извършват периодични консултации по употребата на препаратите и обучение на персонала.

В световен мащаб Еколаб е единствен доставчик на хигиенни препарати, машини, уреди и пособия за следните престижни хотелски вериги Accor, Club Med, Dorint Rogner, Golden Tulip, Marriott, Mövenpick, Radisson/SAS, Robinson Club, Starwood, Scandic, Intercontinental.

Клиенти на Еколаб в България са хотелите Шератон, Кемпински, Амбасадор, Хранков, Радисон SAS, Плиска, Родина и Принцес, хотелите Рига и Дунав в Русе,  Интерхотел В. Търново, хотел Империа в Сливен, хотел Сандански, Интерхотел България и хотел Космос в Бургас, 31 хотели в курорт Слънчев бряг, Златни пясъци АД, Албена АД, Ривиера АД, Слънчев ден АД, ваканционно селище Елените АД, заводите Кока кола, Загорка, Крафт Якобс Сушард, Нестле, промишлените предприятия Солвей соди, Девня цимент, Химко-Враца, Юнион Миниер - Пирдоп, Полихром-Кодак, болничните заведения - Правителствена болница, Военно-медицински институт, Институт Пирогов, Медицинска академия, обществените сгради – верига магазини Метро и Билла, ЦУМ, Народно събрание, всички бензиностанции на ОМВ-България и обновените бензиностанции на Лукойл и Петрол, Райфайзенбанк, Новата печатница на БНБ, ВГ България и много други.